Ostatnie aktualności

Jesteśmy tu dla Państwa - najważniejsze informacje na temat koronawirusa (COVID-19)

poniedziałek, 20 kwietnia 2020
Drodzy Klienci, Szanowni Państwo

Koronavirus jest wszechobecny, a napięta sytuacja globalna jest odczuwalna również w CTDI Europe. Jednak CTDI jest w stanie kontynuować pracę również w krajach, w których już zarządzono szeroko zakrojone czasowe zamykanie zakładów pracy. CTDI jest uważana za firmę o kluczowym znaczeniu,  nieodzowną dla utrzymania systemu telekomunikacji.

Bezpieczeństwo naszych pracowników, Klientów i dostawców ma najwyższy priorytet.

CTDI Europe wdrożyło kompleksowe środki zapobiegawcze i przepisy we wszystkich 21 lokalizacjach w celu ochrony zdrowia naszych pracowników, Klientów i dostawców oraz w celu zapewnienia bezproblemowej działalności biznesowej. Kilka tygodni temu w naszej europejskiej siedzibie głównej w zakładzie w Malsch w Badenii-Wirtembergii został powołany centralny komitet kryzysowy. Jego członkowie, wraz z kierownictwem, są w bliskim kontakcie z właściwymi organami i lokalnymi komitetami kryzysowymi we wszystkich lokalizacji CTDI w Europie. Wszystkie przyjęte do tej pory środki i regulacje są codziennie kompleksowo weryfikowane i, w razie potrzeby, dostosowywane do obecnej sytuacji.

Jesteśmy tu dla Państwa.

Nawet w tych trudnych czasach jesteśmy zawsze do Państwa dyspozycji i chętnie udzielimy wsparcia w zakresie realizacji Państwa indywidualnych wymagań i potrzeb.